Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZGŁOSZENIE] Crashe

Azvell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacyś ludzie chodzą po kanałach i wysyłają over9000 obrazków na czacie co powoduje crash.

Ich id: 

Nickname:  WonNaInnyTSorCrash (38)

Unique ID:8vRyoP2/yLIXdy/5YsFFTGIgX+k=

Database ID:2031

Nickname:  siemapimp (4)

Unique ID:VgwmP86d8wBQDQHsgKvlmnMI2zc=

Database ID:2100

bb9uAR7.png

Od tygodnia się tak bawią i jeszcze nikt z tym nic nie zrobił.

ps po crashu polecam

5PYvvwH.png

Opublikowano

Czuje dobrze konfitura.  B)

Nie no, wypadałoby to ogarnąć bo chuj strzela człowieka jak nie ma komunikacji podczas gry. :v

Opublikowano

Ja bym polecał czat dla niezarejestrowanych tylko w kanale rootów, i poke tylko roota, żeby mogli poprosić o rejestracje w przypadku braku opcji mikro

Opublikowano

Użytkownik, który nie otrzymał jeszcze rejestracji na serwerze nie dostanie żadnych praw ze względu na to, że bardzo często wykorzystywane są do reklamowania/spamowania. Niezarejestrowany użytkownik ma możliwość przejścia na kanał "PROŚBA O REJESTRACJĘ" i jeśli spełnia wszystkie warunki na pewno ją otrzyma. A co do tych spamerów to zaraz ich zablokuję i dodam do zapory :)

Opublikowano

Użytkownik, który nie otrzymał jeszcze rejestracji na serwerze nie dostanie żadnych praw ze względu na to, że bardzo często wykorzystywane są do reklamowania/spamowania. Niezarejestrowany użytkownik ma możliwość przejścia na kanał "PROŚBA O REJESTRACJĘ" i jeśli spełnia wszystkie warunki na pewno ją otrzyma. A co do tych spamerów to zaraz ich zablokuję i dodam do zapory :)

to się pospiesz, bo ja nadal mogę wchodzić na ts :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...